Fredag

Fredag, fredag och åter fredag. Jag tycker bara veckorna innehåller typ måndagar och fredagar nuförtiden. Ikväll tänkte vi åka och spela lite badminton innan fredagsmys med hemmagjord pizza. Har längtat, suktat och skrikit efter det ett bra tag nu så idag händer det,  ja alltså att vi ska göra hemmagjord pizza :)
Annars så får vi besök i helgen, Fredriks syskon kommer till stan och det ska bli väldigt kul att träffa dom. Ingen av dom kommer att vara hemma över jul så då ses vi en sväng nu istället. Sen är det ju äntligen första advent på söndag, då ska jag och lillasyster baka och lyssna sönder lite julmusik.
 
Apropå ingenting fast ändå någonting så pratade jag med hon som tog över min Shoemakerstreet-lägenhet igår. Hon skulle egentligen bara fråga mig en sak men ni vet hur det blir att man snabbt fråga hur läget är och så vidare. Reagerade på att hon skrev min lägenhet, hon och hennes man flyttade nämligen in till stan och skulle bo i lägenheten tillsammans men oj så fel man kan ha ibland. Han flyttade nämligen in till en annan tjej istället (som han hade träffat bakomn hennes rygg ett tag), på en annan adress. Bedragen och jävlig fick hon flytta in i min gamla lägenhet själv, och det gjorde så ont att höra henne berätta.
Som tur är så mår hon bättre idag och lever livet i min gamla singel-lya. Idag trivs hon som fisken i vattnet och hon älskar att "rulla" hem från krogen precis lika mycket som jag gjorde.
Hur förtvivlad hon än må ha varit så skrev hon till mig att allt har en mening och ja, jag kan inget annat än att hålla med.
 
Nu kör vi fredagsluch med sushi och sen fredagseftermiddag...