Stockholm

Ja, ett tag sedan jag bloggade så här kommer en update:
 
I lördags tog jag, Tessan och Math tåget ner till Sthlm för att gå på Swedish house maffia. Det var nog det sjukaste jag varit med om. 30 000 skrikande och dansande personer och känslan i kroppen när alla dessa människor sjunger med till Don´t you worrie child var magisk. Mina fötter tycke inte om mig under den kvällen och jag hade så ont så ont. Dagen efter ville jag dö lite men som tur var så fick jag skjuts hem från tågstationen, annars hade jag nog börjat gråta :)
Om en timme slutar jag jobba för idag och då ska jag och Fredrik gå och betala vår resa. Den 14 december drar vi till Lanzarote en vecka, det ska bli så skönt.
 
Annars hag jag hunnit med en fika med Frida, fått ny lön, varit på Jump for joy med jobbet och kommit underfund med att mitt hjärta slår några slag extra varje gång jag ser min Fredrik ♥
 
 
 
 En morgon när jag öppnade mitt postfack så hittade jag ett fint kuvert med ett fint kort i. Älskade tosse och jag har levt livet i sommar och det är något vi alltid kommer att minnas. Alla tokigheter, resor, P2:or, och asgarv, fina fina minnen.
 
Två suddiga bilder från när jag och lilla L matade änderna och lekte i lekparken i boulognerskogen en lördagseftermiddag när jag var barnvakt. 
 
Söndagseftermiddagar hos oss. Skräpmat, en tiggande hund och 112 på liv och död som vi sitter och kommenterar...